Caut jambiere vidia

Posted: 26 Ianuarie 2012 in bogdanice, Din viata, fracturi, Pe strada
Etichete:, , , ,

În aceste vremuri de restrişte, un fenomen se strecoară şi scapă atenţiei noastre fiind estompat de articole cu ADEVĂRAT IMPORTANTE scrise de profesionişti.

Click pe poză pentru sursă

Fenomenul este firesc şi întâlnit deobşte în această perioadă a anului şi priveşte pe cel mai bun prieten al omului – ăla cu patru firfotăn, nu telefonul sau laptopul cum crede tineretul din ziua de azi. Astfel, această fiinţă delicată devine pe temperaturile astea un animal social. Se adună în grupuri (pe care oamenii fără inimă le numesc haite)  pentru a găsi mai uşor de mâncare, pentru a se încălzi reciproc şi pentru a-şi demonstra unii altora (mai ales masculii către femele) sentimente de dragoste curată întru asigurarea perpetuării speciei şi satisfacerii cerinţele crescânde a ONG-urilor iubitoare de animale nonprofit.

Sentimentele astea drăgăstoase încarcate de testosteron şi alte steroane se manifestă şi asupra trecătorului crud şi nemilos care-şi duce copilu’ la şcoala unde numa’ prostii învaţă şi d’aia suntem unde suntem pe vremea asta când n-ai da nici un câine afară din casă.

În exuberanţa lor, maldărul ăsta de jucării de pluş te înconjoară, îţi arată dinţii cu un zâmbet şăgalnic şi îţi explică candid să nu te faci către ei că s-ar putea simţi agresaţi. Vei putea pleca de acolo doar după ce îţi dau un semn al generozităţii lor şi se îndreaptă către vecina de la 5 care vine târşâit cu două pâini şi nişte salam de la mic.ro magazinul din colţ. Desigur, un pantalon sfâşiat şi un copil traumatizat „un pic speriat” sunt doar efecte secundare şi ţi se datorează în totalitate.

Pentru a te asigura că manifestările lor de afecţiune nu ajung la os se recomandă să pleci de acasă cu izmene de tablă, că jambierele vidia nu se găsesc de nicio culoare zilele astea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s