Salvaţi ecranul de Mac!

Posted: 10 Iunie 2011 in bogdanice, IT
Etichete:, , , ,

Ştefan, un designer cu mult talent, multă răbdare, un oki ager şi mână bună (mai ales dreapta 😛 ) are – în opinia mea – un mic defect.

Defectul ăsta (pe care io, ca orice om normal, nu-l poci înţelege de nicio culoare) se manifestă prin utilizarea exclusivă şi preponderentă a macbucilor şi a iDivaisurilor pe care mărul muşcat le scoate pe piaţă. Poate vorbi cu pasiune despre iOS, flash sau aplicaţii de design într-o limbă ce-mi e străină şi cu o logică la care neuronul meu tehnic se uită chiorâş.

Una peste alta, s-ar putea ca el să aibă dreptate în ceea ce face, pen’că lucrurile îi ies. Şi îi ies mişto chiar dacă foloseşte mauşii ăia oribili cu maximum două butoane.

Şi – ca să mă credeţi – nu trebe decât să daţi un click aici sau în side-bar şi o să intraţi într-o lume a design-ului care flashuieşte (sau a flash-ului care designuieşte – nu m-am hotărât încă).

Ultima chestie pe care MacŞtefanul a scos-o este un screen-saver pentru Mac care, pe lângă eleganţă, mai are enervanta calitate de a te anunţa vremea de azi şi mâine. Şi face asta indiferent dacă eşti la Bucureşti sau locuieşti la Karachi. Şi face asta chiar dacă mâine-i furtună. (Asta chiar mă supăra, Ştefan! Bagă şi tu, vreme frumoasă!)

Poţi descărca screensaver-ul ăsta dacă ai un Mac pe acasă. Sau poţi să vezi alte chestii făcute de Ştefan cu un maus cu maxim două butoane.

Prin urmare, fac un apel umanitar la cine poate, cine are, cui îi pasă şi pe care-l lasă inima:
Salvaţi ecranul de Mac!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s