La cumpărături

Posted: 3 Septembrie 2010 in fracturi
Etichete:, ,

MegaImaj de cartier, micuţ, înghesuit, dar util că când vrei să-ţi faci o cumpărătură.

Se anunţă meci mare şi niscai musafiri la băut-o-bere, supt-o-alună, înjurat-arbirii, ia-o-de-toartă, bă-boule, mamă-ce-le-am tras-o şi alte activităţi bărbăteşti ce fac deliciul femeilor, în special neveste că la prietenă nu-ţi prea permiţi.

Iau sacoja de şfară în cârcă ca stau ecologiştii la colţ şi te stropesc cu cerneală de balenă albastră dacă te văd cu plastic şi plec să aprovizionez mezanplasul cu chestii.
Ţinta: MegaImajul de la colţ.
Condiţii: lume puţină că românul îşi face cumpărăturile din timp, mai ales dacă e vorba de bere. Mie mi se face ruşine că cum n-am io fo’ 15 beri în casă. Ce naiba! Nici atâta lucru?

Umplu repedea coşul cu lichidităţi şi plec la recoltat sâmburi săraţi care fac sete pe care ia-i de unde nu-s. Dau ocol, casc okii – ioc!

Abordez o tanti ce se plictisea stând cu geana pe unii care încercau sa-şi dea lustru la ghete cu NiveaForMen.

„Săr’na! Alune-fistic-migdale-caju mai aveţi că io nu le găsesc şi acuş începe meciul şi tre’ să fiu o gazdă bună că mici nu ne lasă nevasta să facem că pute ca la vecinu de la 3…” încep io cu măiestrie foreplay-ul.

Îmi aruncă o privire dispreţuitoare, mă cântăreşte iute împreună cu coşul regulamentar şi – în timp ce se întoarce cu spatele – îmi aruncă cu juma’ de gură: „Lângă coniac!”

Anunțuri
Comentarii
 1. […] La cumpărături Fri Sep 03, 2010 12:01 pm MegaImaj de cartier, micuţ, înghesuit, dar util că când vrei să-ţi faci o cumpărătură. Se anunţă meci mare şi niscai musafiri la băut-o-bere, supt-o-alună, înjurat-arbirii, ia-o-de-toartă, bă-boule, mamă-ce-le-am tras-o şi alte activităţi bărbăteşti ce fac deliciul femeilor, în special neveste că la prietenă nu-ţi prea permiţi. Iau sacoja de şfară în cârcă ca stau ecologiştii […] […]

 2. Thornofrose spune:

  😆 omg.. Deci, de acum sa ti minte: la alune si asemenea frutos secos, se consuma coniac, nu bere! 😆

 3. Escu spune:

  bre..ai deranjat-o din somnul de frumusete! Data viitoare sa te prefaci ca vrei sa cumperi un produs ForMen…ca sigur o sa se trezeasca..mai ceva ca printesa adormita

 4. cdmitroi spune:

  coniac cu caju??? nu e de mirare:D
  bine ca ti-a intors spatele si nu ti-a tras o palma:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s