Mesaje pe pereti

Posted: 25 Noiembrie 2008 in Din viata, Fun, Poze, Râsu-plânsu
Etichete:, , , ,

Cineva a pus iar o hartie pe pereti. In patru exemplare. Dar era intuneric si n-am putut sa scot ceva mai bun decat ceea ce vedeti. Fiecare fituica d’asta era unica. In sensul ca greselile de scriere si de gramatica si de logica nu se repetau ci erau altele. Observati elocventa limbajului, acuratetea exprimarii, finetea ironiei…

imag007

Anunțuri
Comentarii
 1. cdmitroi spune:

  Depaste orice limita a imaginatiei. cred ca cei de la CNSAS au dar de nenumarate ori peste astfel de „capodopere”. Iti dai seama, meseriasu care a scris anuntul de ATENTIE, e unul care are state vechi…dar si-a pierdut antrenamentul, saracu. La noi in bloc, de la et 1 pana la 11, pe raza de 6 blocuri, toti (mai putin cei care au cumparat in ultimi 20 de ani) sunt innebuniti sa faca astfel de „petitii”. Prin vara, incepe „comitetul” sa aduca ceva argumente ca ar fi bine sa punem repartitoare, ca reduce factura…si asta pe toti peretii din scara (15mp)…pe unul din afise scria cu pixu „MINCUNI” la care, in maxim 24h, apare inca o foaie lipita cu aracet „VA ROG SA ADUCETI ARGUMENTE, semnat…(evident) COMITETUL”. mai vreau astfel de mesaje, imi ridica moralul si imi aminteste de Ion Creanga care isi incepe „amintiri din copilarie cu „nu stiu cum sunt altii…” si copletez dar cand vad ca unii is mai prosti ca mine….”parca imi salta inima de bucurie”

  cdmitroi

 2. bogdanic spune:

  Poate si-a pierdut antrenamentul, dar incearca sa-l capete din nou. A scris 4 afise cu acelasi mesaj. Le-a pus pe unde a putut. Dar n-a putut sa le scrie la fel, saracu’.
  Pentru altele uita-te: https://bogdanic.wordpress.com/2008/11/05/anunturi-lipite/

 3. a.andlutza spune:

  ce inspiratie frate… ! 😀

 4. gurita_ptr_fete spune:

  frumos rau , bravos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s